Advent plný andělů 2013

05.11.2013 10:25

TISKOVÁ ZPRÁVA  pro dobrou věc...
 

Rádi bychom Vás informovali a nejraději také přizvali mezi partnery osmého ročníku projektu Advent plný andělů 2013. V souladu s posláním hlavního organizátora, občanského sdružení Eko-info centrum Ostrava, má za cíl: „Vytvářet příležitost a propojovat ty, kteří pomoc potřebují, s těmi, kteří mohou a chtějí pomoci“.

Akce na podporu přes dvacítky regionálních neziskovek se bude konat ve čtvrtek 28. listopadu 2013 v multifunkčním prostoru bývalého plynojemu Gong v dolní oblasti Vítkovic. Moderovat budou Aleš Juchelka se synem Oskarem a Míša Doubravová, jako hosté a patroni přijdou neziskové organizace podpořit známé osobnosti a AM Gospel & Ezy Hybl.

Od 16:00 hodin budou připraveny stánky prezentující činnost, projekty a výrobky klientů místních neziskových organizací s různých sfér. Zakoupit je možno milé dárky, které potěší nejen obdarované. Připravena bude dražba předmětů. V rámci doprovodného programu návštěvníci mohou tvořit v kreativní dílně a shlédnout snímky prezentované na Mental Power Prague Film Festivalu. Od 17:30 hodin se rozjede kulturní program a společenský večer, během něhož se přehlídkou a vystoupeními představí klienti neziskových organizací. Program obohatí zajímaví hosté a na závěr čeká překvapení.

Jsou za ně označováni všichni, kteří se zapojí a jakkoliv přispějí ke zlepšení života a podmínek v místní komunitě neziskových organizací. Akcí se snažíme vytvořit příležitost, zjednodušit a zpříjemnit komunikaci mezi neziskovým sektorem a společensky zodpovědnými firmami. Vše o projektu, formách podpory a výhodách z toho plynoucích naleznete na stránkách: www.adventplnyandelu.cz

Nově v rámci projektu nabízíme poradenství, které Vám umožní optimalizovat existující aktivity v oblasti dárcovství. Jsme připraveni s Vámi přemýšlet o vhodných způsobech partnerství a nových formách spolupráce a zapojily by Vás mezi firmy, které společenskou zodpovědnost vnímají jako součást své existence a komunikace. Samozřejmostí je prezentovat a deklarovat partnerství na všech tištěných i zveřejňovaných materiálech, stejně tak jako slovem, projekcí či banery během celé akce. Díky partnerství u nás můžete navíc získat pozvánky do „Andělské zóny“, které se mohou stát vhodnou příležitostí prezentace směrem k Vašim významných obchodních partnerů.

Konkrétní možnosti zapojení do projektu: www.adventplnyandelu.cz/podporte-nas
Koncept partnerství: www.adventplnyandelu.cz/dokumenty/Advent_partnerstvi.pdf
Darovací smlouva ke stažení: www.adventplnyandelu.cz/dokumenty/darsmlouva_advent.pdf
Objednejte si PF přáníčka s motivy andělů: www.adventplnyandelu.cz/pf-prani-2014
Podpořit lze také hlasováním o projektech: www.adventplnyandelu.cz/hlasovani-o-projektech

Děkujeme za čas věnovaný čtení i myšlence, zda a jak si můžeme navzájem pomoci.

Ing. Lucie Houthoofdtová
Koordinátorka projektu | Advent plný andělů 2006-2013
Tel: 736 614 438 | E-mail: lucie@starlingwood.com
www.adventplnyandelu.cz | www.eico.cz

 

Zpět

Vyhledávání

Copyright © Marek Olbert www.automotosluzby.cz IČO:64970876