Continental AG rozšiřuje v Púchově výrobu

21.04.2013 17:27

 

Continental AG plánuje rozšířit výrobní kapacity pro auto pneumatiky ve svém závodě v Púchově na Slovensku, zhruba o 45 procent v průběhu příštích několika let. Pokud by se tak stalo, byl by bývalý Matador, největší továrnou Continentalu na celém světě.

Rozšíření kapacity výroby osobních a lehkých nákladních pneumatik na 16 milionů kusů ročně, je v souladu s memorandem o spolupráci podepsané 11.dubna v Hannoveru slovenským premiérem Robertem Ficem a člen představenstva Continental panem Nikolaiem Setzerem.

Continental však vzhledem k celkové situaci v Evropě odmítl komentovat načasování a investice do tohoto projektu. 

Touto expanzí by mělo vzniknout dalších 600 pracovních míst, přičemž aktuálně Conti v Půchově zaměstnává 5000 lidí.

Conti má ve svém portfoliu značek také pneumatiky Gislaved, Semperit, Uniroyal, Viking, Barum, Matador a Mabor.

Fotka: Continental AG plánuje rozšířit výrobní kapacity pro auto pneumatiky ve svém závodě v Púchově na Slovensku, zhruba o 45 procent v průběhu příštích několika let. Pokud by se tak stalo, byl by bývalý Matador, největší továrnou Continentalu na celém světě.Rozšíření kapacity výroby osobních a lehkých nákladních pneumatik na 16 milionů kusů ročně, je v souladu s memorandem o spolupráci podepsané 11.dubna v Hannoveru slovenským premiérem Robertem Ficem a člen představenstva Continental panem Nikolaiem Setzerem.Continental však vzhledem k celkové situaci v Evropě odmítl komentovat načasování a investice do tohoto projektu. Touto expanzí by mělo vzniknout dalších 600 pracovních míst, přičemž aktuálně Conti v Půchově zaměstnává 5000 lidí.Conti má ve svém portfoliu značek také pneumatiky Gislaved, Semperit, Uniroyal, Viking, Barum, Matador a Mabor.

Zpět

Vyhledávání

Copyright © Marek Olbert www.automotosluzby.cz IČO:64970876