MOTOSALON 2012 Brno

06.02.2012 08:04

 

MOTOSALON 2012 BRNO


PO ROCE OPĚT V BRNĚ


Pořadatelé MOTOSALONU 2012 přesunuli místo konání v tomto roce opět do Brna. V loňském roce byla tato výstava zcela poprvé na výstavišti v Letňanech, letos (celkově již 2x) v Brně. 

V roce 2010 se první ročník mezinárodního veletrhu motocyklů, příslušenství a oblečení MOTOSALON konal na brněnském výstavišti, kde se setkal s obrovským zájmem návštěvníků. Dle dohody společnosti Veletrhy Brno, a.s. a motocyklové sekce Svazu dovozců automobilů, se další ročník veletrhu uskutečnil ve výstavním areálu PVA v Praze – Letňanech.

 

V roce 2012 se tak výstava opět stěhuje na výstaviště do Brna.Toto střídání místa konání by mělo zaručit oslovení co nejširší skupiny motocyklových nadšenců.

MOTOSALON je největší oborovou prezentací ve střední Evropě a to jako jediný motocyklový veletrh s "požehnáním" Svazu dovozců automobilů (SDA) – motocyklová sekce a za podpory Sdružení automobilového průmyslu (AIA). Veletrh je zařazen do mezinárodního kalendáře výstav a veletrhů ACEM.

 

Motosalon předvede kompletní zastoupení významných značek dostupných na českém trhu s nejaktuálnějšími novinkami a nabídne návštěvníkovi přehlídku všeho, co s motocyklem souvisí.

Termín konání: 7.-11.3. 2012

Místo konání: BRNO

 

Zpět

Vyhledávání

Copyright © Marek Olbert www.automotosluzby.cz IČO:64970876