Motosalon 2016 v Brně

02.02.2016 15:32
 
Motosalon letos v Brně a rovnou s největším počtem značek
 
Máte již v kalendáři poznamenané datum od 3. do 6. března? Že ne? Tak to rychle napravte! Motosalon bude totiž opět po dvou letech v Brně a letos se máte opravdu na co těšit!
 
Nejznámější motoristické značky
 
Účast na veletrhu potvrdila již většina velkých značek působící na českém trhu. Přijďte se podívat na motocykly Harley-Davidson, Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, KTM, Husqvarna, Aprilia, Ducati, Moto Guzzi, BMW, Triumph, Piaggio, Vespa, Benelli, Adiva, Keeway, YUKI, Kentoya, SYM a další. Všechny tyto značky pro vás chystají novinky pro rok 2016 a těšit se můžete i na několik národních premiér a další unikátní exponáty, které nikde jinde neuvidíte.
 
Velká motorkářská jména
 
Budete mít jedinečnou možnost potkat se např. s jezdcem Karlem Abrahamem nebo testovacím jezdcem Pepou Sršněm. Dále můžete narazit také na známé tváře, které sdílejí lásku k motocyklům. Z kuchyně si k nám odskočí Zdeněk Pohlreich, z divadelních prken Jan Révai a od moderování si u nás odpočne třeba Dalibor Gondík. Na další jména se můžete těšit v příštích dnech.
 
Jubilejní 20. ročník ankety Motocykl roku
 
V rámci Motosalonu se uskuteční v sobotu na společenském večeru slavnostní vyhlášení výsledků ankety Motocykl roku 2016. Hlasovat pro nominované exponáty můžete i vy!
 
Vybrat si můžete z 31 motocyklů, které jsou roztříděny do celkem 7 kategorií. Neváhejte a hlasujte na webových stránkách www.motocyklroku.cz! Vyhrajte tak luxusní motorku nebo další desítky motoristických cen!
 
Adrenalinu na Motosalonu není nikdy dost
 
Máte rádi adrenalin? Tak v tom případě si nesmíte nechat ujít vystoupení kaskadérské skupiny z Crazy Day. Nebude chybět ani Globus smrti, který v minulém roce sklidil obrovský úspěch. Nejen, že kaskadéři předvedou rozhodně dechberoucí show, ale také vám poradí, jak zvládnout praktické zkoušky v motoškolách. Praktické ukázky úkolů nutných pro zvládnutí zkoušek si budete moci na vlastní kůži vyzkoušet na testovací dráze.
 
Spanilé jízdy silných strojů Yamaha
 
Radovat se mohou i milovníci silnějších strojů. Budete mít možnost se zúčastnit spanilých jízd značky Yamaha a to mimo areál výstaviště se zajížďkou na Automotodrom. Jízdy pořádá mezinárodní policejní motocyklový klub Blue Knights, jehož členové vám poskytnou i cenné informace o cestování v Bavorsku, Polsku, Francii, Belgii nebo na Slovensku.
 
Na tohle a ještě mnoho dalšího se můžete těšit na veletrhu Motosalon, který bude probíhat od čtvrtka 3. do neděle 6. března 2016 na brněnském výstavišti.
 
Neváhejte a přijeďte se na motosalon pobavit! Motorky s sebou! 
 
Na výstavě bude také stánek časopisu MotoRoute magazín, kde bude možné shlédnout cestovatelské motorky, popovídat si se zajímavými lidmi, také zakoupit něco do knihovny, díky velkého množství cestopisných knih a map.

 

Zpět

Vyhledávání

Copyright © Marek Olbert www.automotosluzby.cz IČO:64970876