Motosalon BVV 2018 - I

24.02.2018 08:44

Na co se můžete těšit? 

Nové tváře – letošní ročník se ke známému kaskadérovi a učiteli motoškoly Pepovi Sršnovi přidali herci a cestovatelé Honza Révai a Pavel Liška. Ti si nyní říkají Vandráci a momentálně se vydali na cestu do několika amerických států, začínají v Panamě a v době veletrhu budou zrovna v Mexiku, odkud pozdraví všechny fanoušky Motosalonu! 

Slavnostní zahájení 

Opět se všichni potkáme ve čtvrtek ve 13.00 v pavilonu P na slavnostním zahájení Motosalonu! Setkáte se jak s populárními tvářemi z motobranže, tak s významnými hosty. Dozvíte se zajímavé informace třeba o jejich vztahu k motorkám. 

Dorazí všechny významné značky

Novinky od kompletní japonské čtyřky – Hondy, Yamahy, Suzuki a Kawasaki, amerických značek Harley-Davidson a Indian, německého výrobce BMW Motorrad, britského Triumphu či italských značek Ducati, Aprilie, Piaggia či MV Agusta si prohlédnete na rekordní ploše. Chybět nebudou ani firmy KTM nebo Husqvarna. Na své si přijdou také milovníci čtyřkolek. Tuto sekci zaplní stroje značek ATV, Can-Am, Arctic Cat, Access Motor, LINHAI, TGB nebo BRP. 

Těšit se můžete také na bohaté příslušenství. 

V pavilonech se kromě známých firem potkáte i s několika nováčky. Představí se například rakouská značka KSR, z Itálie TM Racing či SWM moto a vidět bude i BETA. A butete u světové premiéry prototypu elektrického skútru vycházejícího z legendárního Pionýra. 

Nekupujte zajíce v pytli. 

Ještě před pořízením nového stroje si ho vyzkoušejte na testovacích jízdách. Po areálu výstaviště se projedete třeba na skútrech značek Honda, KYMCO, Piaggio a dalších. 

Více informací na webu Motosalonu nebo FB Motosalonu

Motocykl roku 2018. 

Hlasování odtsratovalo už 1. února, tak zamiřte na www.motocyklroku.cz a vyberte si svého favorita.

Zpět

Vyhledávání

Copyright © Marek Olbert www.automotosluzby.cz IČO:64970876