Víkendový KTM Festival

08.05.2013 13:48

 

KTM FESTIVAL 2013
25.-26.5.2013, Motorland, Bělá pod Bezdězem
 
Moto festival pro celou rodinu!
 
Chcete si užít skvělý motorkářský víkend s rodinou a kamarády a otestovat do toho nejnovější stroje značky KTM? Nyní k tomu máte jedinečnou příležitost. Čtvrtý ročník tradičního oranžového KTM Festivalu bude letos bohatý nejen v rychlosti, adrenalinu a testování nového železa, ale také v doprovodném programu, kde myslíme i na ty nejmenší.
 
I letos se KTM Festival uskuteční v areálu Motorland v Bělé pod Bezdězem, kde o víkendu mezi 25. a 26. květnem nebude chybět vůbec nic, co motorkářský nadšenec potřebuje. Tedy jízda na vlastním motocyklu na připravených tratích, testování nových modelů KTM, enduroškola, reportáže z cest, rozhovory se známými jezdci, soutěže o hodnotné ceny, užitečné informace a další
vychytávky. A aby si víkend užila celá rodina, máme připravený program i pro děti.
 
Nejenže jsme se zaměřili na kvalitu stravování, ale tu pravou pohodu vám při troše hudby dopřeje i ochutnávka kávy a sušenek, které vás děti nechají vychutnat, zatím co se povozí na dětské čtyřkolce a elektrické trialce (nebo je povozíme my), zablbnou si ve skákacím hradu či s pomocí kreativních výtvarníků na místě ozdobí sušenky ve tvaru motocyklů.
 
Chcete si užít víkend s KTM? Budeme rádi za vaší účast ať máte jakoukoliv značku motocyklu. Více informací o KTM Festivalu a podmínkách registrace na testovací jízdy najdete na www.ktmfestival.cz, na www.facebook.com/ktmfestival nebo u svého prodejce KTM.
 
KTMFESTIVAL.CZ
>> Ready To Race

 

Zpět

Vyhledávání

Copyright © Marek Olbert www.automotosluzby.cz IČO:64970876